Stimaxx Pro

stimaxxpro ubat tahan lama

Hubungan intim suami-isteri memang asyik dan seronok. Lebih-lebih lagi jika si suami dapat dayung lama hingga berjaya bawa bahtera sampai ke puncak kepuasan. Nikmat tak terkata! Si isteri  pula akan merengek manja... minta lagi dan lagi!!

Terdapat berbagai cara untuk beraksi hebat dan gagah di ranjang. Selain dari amal senaman penguat tenaga batin 'cakar harimau', makan jamu atau ubat kuat, kita juga boleh cuba STIMAXX PRO Serum...

Apakah STIMAXX PRO?

Stimaxxpro adalah sejenis serum dalam bentuk gel, disapu pada luaran zakar agar lebih kuat, keras dan tahan lama. Jadi, sangat berkesan mengatasi masalah 'senjata' yang kurang garang serta cepat pancut. Dengan diadun 100% dari bahan semulajadi, ia bebas bahan kimia. Dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP, Stimaxxpro turut mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor: NOT180700750K. Kita boleh guna dengan penuh yakin dan selamat kerana tiada sebarang side effect merbahaya.

Kandungan STIMAXX PRO

Ramai berpuashati selepas menggunakan STIMAXX PRO. Ramuan hebat dan mujarab ini terhasil kerana ia diperbuat dari 10 herba terpilih bermutu tinggi seperti gambir Serawak, sejenis tumbuhan tempatan yang memang sangat terkenal di dalam dunia perubatan lelaki, khususnya untuk merawat zakar sensitif dan mudah geli. Herba import seperti Catuaba, Butea dan Tibulus membantu kelancaran aliran darah, menguatkan otot serta merangsang ketegangan zakar ke tahap maksimum. Bahan organik seperti minyak kelapa dara, Jojoba, Rosemary dan minyak Galak baik untuk kesihatan kulit zakar dan bertindak sebagai pelincir ketika bersama.

nombor stimaxxproKhasiat STIMAXX PRO

Dengan gabungan teknik proses terkini dan bahan terbaik ke dalam satu botol, Stimaxxpro mudah diguna dan dibawa ke mana sahaja kerana ia suci dan halal. Selepas diguna, formula didalamnya akan bertindak pantas, tanpa melekit atau rasa panas. Antara manfaat Stimaxxpro ialah:

  • Tahan lama (elak pancut awal)
  • Menambah ghairah
  • Elak rasa ngilu
  • Memulih dan melancar aliran darah
  • Merawat mati pucuk
  • Cepat meresap, wangi, tidak melekit atau panas
  • 100% herba, tiada kesan sampingan dan lulus KKM

Cara Guna STIMAXX PRO

1. Pastikan zakar dalam keadaan bersih dan kering. Picit 2-3 titik Stimaxxpro ke hujung jari. Sapu rata ke seluruh bahagian, bermula dari pangkal ke kepala.

2. Tunggu 15-30 minit agar ia meresap dan kering. Urut zakar secara perlahan bagi merangsang dan menambah aliran darah.

3. Jika melakukan 'oral' atau isteri merasa tidak selesa ketika bersama, basuh zakar yang telah disapu tadi dengan air bersih.


stimaxx pro


Pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak. Pesanan dibungkus dengan sampul 'bubble wrap' Prabayar Poslaju. Barang anda pasti sampai dengan cepat dan selamat.

Penghantaran secara terus COD boleh diatur ke kawasan:
Nilai, Salak Tinggi, Kota Warisan, Sepang, KLIA, Dengkil, Kota Seriemas, Enstek, Felda LBJ, Labu, Sendayan, Ainsdale, Seremban, Seremban 2, Senawang, Semenyih, Mantin, Pajam, Beranang, Kajang, Bangi, Bukit Mahkota, Seri Putra, Seri Kembangan, Serdang, Putrajaya, Cyberjaya, Pulau Meranti, Banting.